Welkom bij Twistlock Rookgaskanaal

Met ingang van de maand Mei 2022 zijn de activiteiten van zowel De Houtkachel Farm als Twistlock overgedragen aan Lekkerstoken.nl in Nunspeet. De activiteiten zullen gewoon op dezelfde manier worden voortgezet. Ook ons dependance aan de Naaldwijkse weg in 's Gravenzande zal beschikbaar blijven. 

 

Graag willen wij op deze site onze ervaringen met u gaan delen die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan met de verkoop van onze TÜV gecertificeerde gietijzeren HR Houtkachels.


Een veel gehoorde bevinding van onze klanten is dat een rookgaskanaal meer ging kosten dan onze kachels (die heel betaalbaar zijn). Vaak werd het totaalbedrag te hoog en haakten er toch klanten af. Er werd geen kachel gekocht en ook geen uitlaatsysteem. Dit is not good for business, en wij dachten dit moet beter kunnen. Wij hebben ons uiterste best gedaan om een totaal product voor u op deze site te plaatsen met het beste RVS Dubbelwandig Rookgaskanaal dat verkrijgbaar is voor een hele leuke prijs.

Twistlock is niet zomaar de eerste de beste, het wordt wereldwijd verkocht onder verschillende merknamen. Twistlock maakt al meer dan 20 jaar Rookgaskanalen voor industrieel gebruik en maken nu ook voor u alweer meer dan 10 jaar Rookgaskanalen. Safety First, veiligheid voor alles staat vanzelfsprekend op de eerste plaats en een rookgaskanaal moet T-600 TÜV gekeurd zijn. Met minder nemen wij voor u geen genoegen. Wat u nodig heeft kunt u direct zien en bestellen via de bouwtekening.

Informatie en tips opbouwen T-600 rookgaskanaal

 

Wilt u meer informatie en tips over het opbouwen van een T600 Twistlock rookgaskanaal leest u hier. Meer informatie over het gebruik van flexibele kachelpijp leest u hier

En om het u gemakkelijk te maken en alles compleet te kunnen leveren hebben wij ook de passende zwarte 2mm van Carbonstaal gemaakte pijpen en alle bochten van hetzelfde merk. Ook de verzekering ziet dit graag. Wij zijn voor u in de fabriek een kijkje gaan nemen en hebben wat leuke plaatjes gemaakt dit onderdeel kunt u zien onder het kopje Twistlock rookgaskanaal in de fabriek. Kortom wij laten u graag meekijken in de fabriek waar je letterlijk van de vloer kunt eten, zo schoon en groot. En ze maken de mooiste uitlaatpijpen. Het kon niet op.

Twistlock professioneel Rookgaskanaal kunt en mag u zelf opbouwen mits u de regels volgt die zijn gesteld conform het Bouwbesluit NEN-EN-1856-1 (lees meer informatie over het bouwbesluit). U wilt samen met uw aannemer het rookgaskanaal plaatsen dat kan natuurlijk ook doe gewoon uw bestelling en betaling.